Κύλινδρος (ο): Ο αστιγματισμός. Είναι ένας τύπος διαθλαστικού σφάλματος κατά το οποίο οι ακτίνες του φωτός που διέρχονται στο μάτι δεν εστιάζουν στον αμφιβληστροειδή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την θολή όραση σε όλες τις αποστάσεις (μακριά και κοντά).

Στα οπτικά Κύλινδρος είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας συλλογές γυαλιών -οράσεως και ηλίου- και φακών επαφής, με άριστη εξυπηρέτηση και σε ασύγκριτα χαμηλές τιμές έναντι του ανταγωνισμού.
Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας εξασφαλίζει την φροντίδα και καθοδήγησή σας καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής σας στο κατάστημά μας, προκειμένου να επιλέξετε τα γυαλιά ή τους φακούς επαφής που όχι μόνο σας ταιριάζουν απόλυτα αλλά και εγγυώνται την καλύτερη δυνατή όραση.
Στα οπτικά Κύλινδρος είναι τιμή μας να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, ενδελεχή έλεγχο της οπτικής οξύτητας και στοχευμένες συμβουλές που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη των ματιών σας, καθώς και μία ευρεία γκάμα προϊόντων που ικανοποιούν κάθε στιλ:

  • Υψηλής ποιότητας γυαλιά οράσεως, συμπεριλαμβανομένων μονοεστιακών, διπλοεστιακώνκαι πολυεστιακών.
  • Φακούς επαφής για άνεση και ελευθερία κινήσεων. Διαθέτουμε ημερήσιους, μηνιαίους και ετήσιους φακούς, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σε εμάς θα βρείτε ακόμα υβριδικούς κερατοκωνικούς φακούς επαφής, τορικούς, καθώς και τους καλύτερους έγχρωμους φακούς επαφής που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.
  • Επώνυμα γυαλιά ηλίου που ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας και προστατεύουν τα μάτια σας από την UV ακτινοβολία.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να κλείσετε ραντεβού για δωρεάν έλεγχο όρασης από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καλέστε μας στο 210-8657064 ή στείλτε μας email στο info@kylindros.gr

Close Menu
×
×

Cart